Prilikom dolaska svoju ćete kartu na info pultu zamijeniti za narukvicu. Narukvicu je potrebno nositi za vrijeme trajanja cijelog festivala. Gosti bez narukvice bit će ljubazno zamoljeni da napuste festival.

 

Festival traje od petka 22.06. u 09:00 ujutro do ponedjeljka 25.06. u 04:00 ujutro. Svi gosti mole se da napuste festival do utorka 26.06. u 11:00 ujutro.

 

Djeca mlađa od 18 godina prilikom ulaska na festival trebaju biti u pratnji odgovorne punoljetne osobe ili roditelja.

Ulaz za djecu do 13 godina je besplatan.

Na festival nije dopušteno unošenje hrane i pića, ilegalnih tvari, staklenih boca i oružja.

 

Obitelji s djecom su dobrodošle. U sklopu programa bit će organizirane razne radionice za djecu. Molimo roditelje i odgovorne osobe za maloljetnike da brinu o svojim malim ljudima.

 

Sve potrebne informacije vezane uz dječji program  moći će se dobiti na info pultu.

 

Na veliku žalost, zbog sigurnosti djece, na festival nije dopušteno uvođenje pasa.

 

Strogo je zabranjeno paljenje vatre na bilo kojem mjestu koje nije posebno određeno od strane organizatora. Molimo vas da se ponašate odgovorno zbog sigurnosti drugih i očuvanja prirode. Molimo sve da za sobom ne ostavljaju traga što znači da bi festivalska lokacija na kraju trebala izgledati onako kako ste je i zatekli. Poštujte prirodu i ljude oko sebe.

 

Organizator ne odgovara za izgubljene ili oštećene stvari.

 

Ekodrom tim zadržava pravo promjene programa i rasporeda bez prethodne najave.

LOKACIJA

Festival se održava na seoskom imanju u selu Bukovica Utinjska. Seosko imanje ima nekoliko objekata koji okružuju unutarnje dvorište i stvaraju centar događanja na kojem je smješten i glavni stage. Radionice i predavanja su po potrebi razmješteni po šumi i okolnim livadama. Kamp je udaljen od imanja svega 2 minute pješice i nalazi se u prekrasnoj grabovoj šumi idealnoj za odmor i uživanje. Molimo sve posjetitelje da poštuju prirodu i za sobom ne ostavljaju nikakav trag boravka. Osim kompostnih wc-a na festivalu će biti osigurani i kemijski wc-i kao i voda za tuširanje. Zbog očuvanja okoliša molimo vas da koristite ekološki sapun ili samo vodu.

Dolazite li autom...

...nakon Karlovca nastavite starom cestom prema Splitu. Nakon 14 km, u Tušiloviću, skrenite lijevo za Vojnić. Nakon 8 km, u selu Živković Kosa, skrenite lijevo za Bukovicu (postoji tabla na cesti). Nakon 2 km s vaše desne strane primijetit ćete malo groblje. Nakon groblja skrenite na prvi makadam desno (postoji tabla Ekodrom) i vozite do festivalskog parking mjesta. Radi sigurnosti i pristupa  vozila organizacije molimo da automobile parkirate isključivo na označenim parkirnim mjestima.

 

Dolazite li autobusom...

...autobusna ruta je Zagreb-Karlovac-Tušilović-Živković Kosa. Od Živković Kose do mjesta održavanja festivala ima 4 km (50 min pješice) u smjeru Bukovice. Javnog prijevoza nema ali uvijek možete ustopirati nekoga tko ide na festival.

 

Raspored autobusnog voznog reda:

Zagreb – Živković Kosa

Karlovac – Živković Kosa

INFO

LIVE:

22. - 25.6.2018.

© EKODROM 2018. All Rights Reserved